Wie wil er nou in een woongroep wonen?

 

Nou u bijvoorbeeld, u bent tussen de 50 en 70 jaar goed gezond en U zoekt een woongemeenschap in Rotterdam waar verscheidenheid een voorwaarde is. we hebben als woongemeenschap geen gemeenschappelijke overtuiging in religie of politiek het is net als de bevolking van rotterdam een allergaartje van 50, 60 en 70 plussers die met elkaar samen prettig willen wonen.

Het komen wonen in een woongroep zorgt ervoor dat er gezamelijk dingen gedaan worden waardoor er een goede band tussen bewoners ontstaat.

Ook zitten senioren vaak bovenaan in de woningmarkt. Wanneer zij doorstromen naar voor hen geschiktere woningen helpt dat de hele woningmarkt vlot te trekken.

Het blijkt dat gemeenschappelijk wonen voor een derde van de senioren een fijne woonvorm is. Je legt snel contact binnen een woongroep en bent daardoor minder snel eenzaam.

Maak een afspaak voor een interview, alle woningen zijn nu bezet maar er is wel een wachtlijst waar u opgeplaatst kunt worden zodat wij bij mutaties contact met u kunnen opnemen.

 

Mail naar:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.